Структурна модель радіотехнічної НВЧ системи для технологічної обробки матеріалів, речовин та продуктів харчування
Ключові слова:
НВЧ система, технологічної обробки матеріалів, обробка продуктів харчуванняАнотація
Відзначено особливість побудови, визначено та деталізовано складові структурної моделі радіотехнічної системи надвисоких частот для технологічної обробки матеріалів та продуктів, що дозволить значно підвищити продуктивність системи за рахунок удосконалення роботи всіх складових традиційних технологічних систем.Посилання
Бадалов A Л., Михайлов А. С. Нормы на параметры электромагнитной совместимости РЭС : Справочник. – М. : Радио и связь, 1990. – 272 с.
Балюк В. С., Тузов Д. М., Водотовка В. И., Дзюба В. П. Опыт разработки приборов СВЧ энергии народно-хозяйственного назначения // Микроволновые технологии в народном хозяйстве : Внедрение. Проблемы. Перспективы. – Одесса : ОКФА, 1996. – 108 с.
Кущ С. Н., Репа Ф. М. Малогабаритные фильтры преселекторы для решения
задач ЭМС // Труды международного симпозиума по ЭМС (Санкт-Петербург). – 1993. – Т.1. – С. 343-348.
Савин В. Б., Кузьмина В. Г. Развитие и применение вакуумных приборов СВЧ в зарубежных странах // Зарубежная радиоэлектроника. – 1990. – № 6. – С. 72-73.
##submission.downloads##
Номер
Розділ
Науково – технічний розділ