Особливості організації виробництва радіоелектронних виробів

  • G. A. Mirskikh Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
  • R. V. Antypenko Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
Ключові слова: радіоелектронна апаратура, електрорадіокомпоненти, споживча якість, контроль якості

Анотація

Розглянуто економічні показники, що характеризують статистичний контроль якості продукції. Показано, що при досягненні високої якості доцільно відмовитись від вихідного контролю, забезпечуючи інтереси споживача поповненням партії продукції, яка поставляється, додатковими виробами або відповідним чином організованим технічним обслуговуванням виробів в процесі експлуатації.

Біографії авторів

G. A. Mirskikh, Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
Мірських Г.О., к.т.н., доцент
R. V. Antypenko, Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
Антипенко Р. В., к.т.н., доцент кафедри радіоприймання та оброблення сигналів

Посилання

Орлов А.И. Всегда ли нужен контроль качества продукции? // Заводская лаборатория. - 1999. - № 11. - С. 51-55.

Лапидус В.А., Розно М.И., Глазунов А.В. и др. Статистический контроль качества продукции на основе принципа распределения приоритетов. - М.: Финансы и статистика, 1991. - 244 с.

Статистические методы повышения качества / Под ред. Х. Кумэ / Пер. с англ. -М.: Финансы и статистика, 1990. - 301 с.

Як цитувати
Mirskikh, G. A. і Antypenko, R. V. (1) «Особливості організації виробництва радіоелектронних виробів», Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування, 0(42), с. 99-106. doi: 10.20535/RADAP.2010.42.99-106.
Номер
Розділ
Конструювання радіоапаратури

Статті цього автора (авторів), які найбільше читають

1 2 3 4 > >>