Application of a microwave in radiology for preparation of tests for measurement of activity beta-gamma radiating in accounting samples by a spectrometer method
DOI:
https://doi.org/10.20535/RADAP.2008.37.70-73Keywords:
озолення харчових продуктів, вимір вмісту радіонуклідівAbstract
The opportunity and efficiency of application of a microwave for preparation of tests for measurement of activity radiating in foodstuff is considered.References
Подготовка счетных образцов для измерений на спектрометре энергий бета- излучения серии СЕБ-ХХ / НПП “Атом Комплекс Прибор”. – К., 1999
Допустимі рівні вмісту радіонуклідів Cs137 і Sr90 у продуктах харчування та питній воді. Державні гігієнічні нормативи. Наказ МОЗ України від 03.05.2006 № 256, Зареєст. Мінюст України 17.07.2006 р.за № 845/12719
Обов’язковий мінімальний перелік досліджень сировини, продукції тваринного та рослинного походження, комбікормової сировини, комбікормів, вітамінних препаратів та ін., які слід проводити в державних лабораторіях ветеринарної медицини і за результатами яких видається ветеринарне свідоцтво (ф-2). Наказ Державного департаменту ветеринарної медицини України 03.11.98 №16
Методика измерения активности бета-излучающих радионуклидов в счетных образцах с использованием программного обеспечения ПРОГРЕСС/ВНИИФТРИ. М., 1996
Downloads
How to Cite
Issue
Section
License
Authors who publish with this journal agree to the following terms:
- Authors retain copyright and grant the journal right of first publication with the work simultaneously licensed under a Creative Commons Attribution License that allows others to share the work with an acknowledgement of the work's authorship and initial publication in this journal.
- Authors are able to enter into separate, additional contractual arrangements for the non-exclusive distribution of the journal's published version of the work (e.g., post it to an institutional repository or publish it in a book), with an acknowledgement of its initial publication in this journal.
- Authors are permitted and encouraged to post their work online (e.g., in institutional repositories or on their website) prior to and during the submission process, as it can lead to productive exchanges, as well as earlier and greater citation of published work (See The Effect of Open Access).