Надвисокочастотний пастеризатор рідких продуктів

Автор(и)

  • Б. Педрам Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”

DOI:

https://doi.org/10.20535/RADAP.2008.37.74-77

Ключові слова:

пастеризація, НВЧ пристрої для пастеризації

Анотація

Запропоновано конструкцію та розглянуто режими роботи пристрою пастеризації рідини. Встановлені необхідні концентрації енергії в зоні взаємодії рідини з електромагнітним полем.

Біографія автора

  • Б. Педрам, Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут”
    Педрам Б., студент радіотехнічного факультету

Посилання

Остапенко А.М., Абу-Тавахин Методика расчёта режимов сверхвисокочастотной пастеризации плодово-ягодных соков и винодельческой продукции.// Виноград и вино России. № 1, 1995.

Панасенок В.Н. Применение микроволнового нагрева для инактивации микроор-ганизмов. VI Всесоюзная научно-техническая конференция "Электрические методы обработки пищевых продуктов и сельскохозяйственного сырья". М.: 1989.

Патент України №25505, Н05В6/64,//Мікрохвильовий пристрій знезараження води, рідкого мулу, пастеризації молока та інших рідких речовин. Бюл. № 12, 2007.

Завантаження

Номер

Розділ

Електродинаміка, пристрої НВЧ діапазону та антенна техніка

Як цитувати

“Надвисокочастотний пастеризатор рідких продуктів” (2008) Вісник НТУУ "КПІ". Серія Радіотехніка, Радіоапаратобудування, (37), pp. 74–77. doi:10.20535/RADAP.2008.37.74-77.