Надвисокочастотний пастеризатор рідких продуктів
DOI:
https://doi.org/10.20535/RADAP.2008.37.74-77Ключові слова:
пастеризація, НВЧ пристрої для пастеризаціїАнотація
Запропоновано конструкцію та розглянуто режими роботи пристрою пастеризації рідини. Встановлені необхідні концентрації енергії в зоні взаємодії рідини з електромагнітним полем.Посилання
Остапенко А.М., Абу-Тавахин Методика расчёта режимов сверхвисокочастотной пастеризации плодово-ягодных соков и винодельческой продукции.// Виноград и вино России. № 1, 1995.
Панасенок В.Н. Применение микроволнового нагрева для инактивации микроор-ганизмов. VI Всесоюзная научно-техническая конференция "Электрические методы обработки пищевых продуктов и сельскохозяйственного сырья". М.: 1989.
Патент України №25505, Н05В6/64,//Мікрохвильовий пристрій знезараження води, рідкого мулу, пастеризації молока та інших рідких речовин. Бюл. № 12, 2007.
##submission.downloads##
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
1. Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у нашому журналі.
2. Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована нашим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у нашому журналі.
3. Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення рукопису роботи авторами в мережі Інтернет (наприклад, на arXiv.org або на особистих веб-сайтах). Причому рукописи статей можуть бути розміщенні у відкритих архівах як до подання рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання. Це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії, позитивно позначається на оперативності ознайомлення наукової спільноти з результатами Ваших досліджень і як наслідок на динаміці цитування вже опублікованої у журналі роботи. Детальніше про це: The Effect of Open Access.